Épületgépész fűtésszerelő vízvezeték szerelő gázszerelő igazságügyi szakértő fűtés épületgépész vízellátás csatornázás központi fűtés szellőzés klíma

vízszerelő,gázszerelés,gázszerelő,fűtésszerelő,víz-,gáz-,víz-gáz,gáz-fűtés,víz-gáz-,víz-gáz-fűtésszerelő,fürdőszoba,felújítás,átalakítás,gépészet, épületgépészet,igazságügyi szakértő,épületgépész mérnök,

ÉPÜLETGÉPÉSZETI IGAZSÁGÜGYI SZAKÉRTÉS


Vállalunk igazságügyi szakértést épületgépészet és építési szerelőipar szakágakban.Mivel foglalkozik egy igazságügyi szakértő?

Az igazságügyi szakértő feladata, hogy a bíróság, az ügyészség, a rendőrség, illetve a jogszabályban meghatározott más hatóság kirendelése, továbbá lakossági és közületi megbízás alapján, a tudomány és a műszaki fejlődés eredményeinek felhasználásával írásban készített szakvéleményével segítse a műszaki és jogi tényállás megállapítását, a szakkérdések eldöntését. (az 53/1993. (IV. 2.) Korm. rendelet 1 § (1) bekezdése alapján)

Mílyen szolgáltatást nyújthat Önnek egy igazságügyi szakértő?

vállaljuk családi házak és társaházi lakások garanciális időn belüli, és azon túli épületgépészeti problémáinak feltárását, dokumentálását. A keletkezett hibák okainak feltárását, kijavítás lehetőségeinek bemutatását. A felelősök és károk értékének megállapítását.

Ezen túlmenően vállalunk ingatlanok értékbecsléséhez épületgépészeti állapotfelmérést, épületgépészeti tárgyú elszámolási viták esetén épületgépészeti igazságügyi szakértést

- Épületgépészeti állapot felmérések készítése fővállalkozó részére, alvállalkozóval történő elszámoláshoz, a szerződés iratainak, építési naplók, helyszíven beépített anyagok és berendezésekl értékének megállapításával.

Igyekszünk segítséget nyújtani az épületgépészet tervezési hibák következtében előállott viták megoldásához.

Igazságügyi szakértői munkánk kiterjed a beruházót ért (hibás tervezés, vagy hanyag, kellő szakértelmet nélkülöző kivitelezés következtében beállt) kár megállapítására is.